Reacties van klanten

Reviews

Dit zeggen de klanten van Yaroon’s Cartoons!

— Met een dubbeldikke daverende dankjewel aan alle klanten die de tijd en moeite hebben genomen om een review te schrijven! —

Average Rating: 5.0 stars (based on 57 ratings)

Toffe illustraties die de spijker op zijn kop slaan

ABCesar mascotte, Powerkids gewichtheffertje

Leuk om samen over ideeën te sparren, maakt toffe illustraties die de spijker op zijn kop slaan.
Wij zijn heel blij met alles wat we reeds samen ontwikkeld hebben.
No nonsense….. en dat is een fijne eigenschap!!
Thanks 🙏🏾
Groet Rudo

Rudo Pinas

Meedenkend en hoge kwaliteit

Holt Games kat

Onze ervaring met Yaroon’s is zeer positief. Een aantal voorbeelden:

  • De afstand van onze standplaats tot Yaroon’s is groot, maar dit hebben we overbrugd door online te praten. Jeroen streamde hierbij zijn scherm, waardoor wij voorbeelden van zijn ideeën konden zien. Onwijs handig!
  • Flexibiliteit was hoog: na het intakegesprek gaf Jeroen ons een aantal opties met verschillende prijsklasses, zodat wij zelf konden bepalen welke binnen ons budget paste.
  • Zeer enthousiast en prettige omgang! Zeker niet onbelangrijk, en bijna wel een must. De omgang was heel ongedwongen en plezierig, wat ik zelf altijd waardeer. Geen poespas.
  • Kwaliteit. Het moet genoemd worden, maar als je de portfolio bekijkt, zie je het al. De kwaliteit is hoog, Jeroen levert wat jij vraagt, en geeft je ook uitleg als je dit nodig hebt.

Onze samenwerking verliep heel prettig, en bij de volgende ontwerpen zal ik zeker weer contact zoeken!

Iris

Heb alleen maar complimenten ontvangen op mijn nieuwe advertentie van Yaroon’s Cartoons

Ivaris B.V. Groothandel van o.a. BIA Bed, Holt Games en Nina Ottosson

Via Holt Games kreeg ik het adres van Yaroon’s Cartoons en wat me verteld was, is helemaal waar!
Het contact was vanaf het begin erg plezierig en positief. Er wordt goed meegedacht en de afspraken worden binnen de afgesproken termijnen nagekomen. Ook de deadlines zijn gehaald ( en het was kort dag) wat uitermate prettig is.
Nadat we de advertenties naar de diverse redacties hebben verstuurd, hebben we alleen maar complimenten terug gekregen. Erg fijn!

Kortom, Ivaris kan Yaroon’s Cartoon van harte aanbevelen!!

Jenny Lagas

Zeer tevreden

Lone Wolf sticker voor op brandstoftank van een motor

Fijne, aangename samenwerking met een fantastisch mooi resultaat!

Liese Josten

Prima service

Cartoon Friesland Campina heftruckchauffeur

Friesland Campina Logo

Onlangs door Yaroon’s Cartoons, cartoons laten ontwikkelen die aansluiten bij ons veiligheidsbeleid van Friesland Campina Lochem.
De cartoons zie er professioneel uit en een goede vertaling naar de praktijk.
Een prima methode om het veiligheidsbeleid visueel te maken en op een leuke manier over te brengen richting de medewerkers.

Bas Gorter

Enorm snelle, vriendelijke service!

Ontwerp voor een vliegtuigsticker. Een cartoontekening van een adelaar en een vliegtuig in één.

Ik had de uitdaging om iemand te vinden die een cartoon kon tekenen van een bepaald type vliegtuig, die tegelijkertijd een adelaar moest voorstellen. Deze mix van beiden is uiteindelijk als decoratie op dat specifieke vliegtuig geplakt. Ik had meerdere mensen aangeschreven en Jeroen was de eerste die reageerde en gelijk enthousiasme liet blijken over het project. En wat ben ik daar blij mee! Vanaf het eerste contact ging het allemaal super vlot en vriendelijk. Jeroen dacht ontzettend mee met bepaalde aspecten en elk mailtje werd vliegensvlug beantwoord! Hierdoor heb ik mijn aardig strakke deadline voor het project kunnen halen.

Het belangrijkste: de uitkomst is ontzettend gaaf geworden en tot in de puntjes naar mijn tevredenheid uitgewerkt. Elke kleine aanpassing die ik had werd vaak dezelfde dag nog doorgevoerd. Ik had best wat twijfels over mijn wensen qua kleuren of lijnen en Jeroen nam elke keer weer de tijd om samen tot een goeie beslissing te komen.

Ontzettend snelle, klantvriendelijke service en dan ook absoluut een aanrader!!

Jarka Engels

Prettig, kundig en snel.

Ron Gerritsen Bedrijfsarts review

Er werd snel contact met mij opgenomen en goed meegedacht bij ontwerp cartoon. Voelt goed de wensen van de aanvrager aan.

Ron Gerritsen
bedrijfsgeneeskundige diensten

Super vlotte en aangename samenwerking!

Oona (Lay's) Review: Super vlotte en aangename samenwerking!

Om een influencer collab op te leuken, vroegen we aan Jeroen enkele gepersonaliseerde striptekeningen te maken. Zowel de klant als wij zijn laaiend enthousiast over het resultaat. Jeroen denkt actief mee en is enorm responsief. Kan een samenwerking alleen maar aanraden!

Manoesj

Creatief en een luisterend oor

Boebus logo, een karakter gebaseerd op de echte hond!

Jeroen heeft ons logo gemaakt dat gebaseerd moest worden op een bestaande hond. En dat heeft hij uitstekend gedaan. Vooral de sessies waarbij we samen het logo bespraken en meteen aanpasten waren erg vruchtbaar. We hebben een logo gekregen waar we jaren mee vooruit kunnen.
Als je op zoek bent naar een cartoon/logo dan raden we Jeroen van harte aan.

Monique Nillesen

Top logo, top service!!

Review van Nicole Schlösser Kindercoaching

Jeroen begreep helemaal wat ik wilde zeggen en uitstralen met mijn logo, en heeft er echt iets unieks van gemaakt. Ben er superblij mee!!

Ook de samenwerking vond ik erg prettig, hij neemt alle tijd voor je en denkt ook goed mee. Topper!

Nicole Schlösser
Nicole Schlösser Kindercoaching

Top!

Stripfiguren in het logo van hondenschool Hond & Jij

Hond & Jij logo

Voor mijn hondengedragscentrum zocht ik een logo welke bij de eerste aanblik een duidelijk beeld geeft over het belang van een goede band en samenwerking tussen hond en eigenaar. Meteen vanaf de eerste schets wist Jeroen dit vast te leggen. Jeroen is een fijn persoon om mee te brainstormen, nam mij als klant serieus en paste kleine details naar wens aan. Over de samenwerking met Jeroen dan ook alleen maar lof!

Annemieke Leenders

Goed resultaat

Cartoon 9 Rules of Safety - Nutricia Zoetermeer

Met Jeroen van YeroonsCartoons is het fijn werken. Hij denkt goed mee met hoe een plaat eruit zou kunnen zien, is in staat om heel snel een schetsje te maken om te laten zien hoe iets zou kunnen worden, is snel in levering en prettig in het contact. Schakelt snel en komt afspraken na. Is ook duidelijk wat hij levert voor welk bedrag. Het resultaat is erg goed en heel bruikbaar binnen ons bedrijf!

Wouter

Geweldig! Creatief, snel, professioneel!

Cartoon van een vrouw die de kattenbak leeggooit en de kat er bijna bij

Bewustwording en afvalscheiding: hoe kun je dat overbrengen aan inwoners van zeven gemeenten? Jeroen begreep direct wat de bedoeling was.

De eerste schets was al zo verrassend leuk en creatief en overleggen met Jeroen is ook een feestje. De eerste opdracht voor een advertentie in de HaH- en dagbladen was geweldig. Een tweede opdracht volgde al snel met de Kerstcartoon over de kerstbomen, daar hebben we ontzettend veel leuke reacties op gehad.
De cartoons worden ook gebruikt op informatiebrochures en ook hebben we ‘m een tijdlang op ons Twitteraccount gebruikt.

Pauline, GAD

Geweldig!

Cartoon voor Kick Mr. Tick. De teek die Anouk Lyme heeft bezorgd krijgt een keiharde trap onder z'n achterste.

Zoals de titel al vertelt kan ik Yaroon’s Cartoons zeer zeker aanraden.
Toen ik Jeroen vroeg of hij een cartoon voor mij wilde ontwerpen kreeg ik al snel positief bericht terug, tuurlijk wilde hij dit.
Meteen kwam hij met allerlei creatieve ideeën, waarbij in overleg nog van alles mogelijk was. Vragen of opmerkingen konden overal in het proces nog worden aangegeven en behandeld. Het uiteindelijke product kon zelfs voor alle verschillende doeleinden worden aangepast.
Ik had me geen betere cartoon en service kunnen indenken.

Anouk Koole

Koning Cartoon

Review van Sjak de Volder van Mediafox, Logo Koning Cartoon

Na Yaroons het logo van Koning Bal gemaakt had moesten er nog een aantal variaties komen voor de verschillende arrangementen bij Koning Bal. Deze moesten in dezelfde lijn maar toch voldoende van elkaar verschillen. Ook deze klus heeft Jeroen weer op zijn professionele manier aangepakt met een fantastisch resultaat! Ik heb er maar 2 woorden voor KONING CARTOON!!

Sjak de Volder

Fijne samenwerking, fantastische kleurplaat

Husqvarna Kleurplaat t.b.v. een kleurwedstrijd voor Lodewijks Groene Geluk

Husqvarna logo

Jeroen heeft voor het bedrijf waar ik voor werk een kleurplaat ontworpen. Samen hebben we het concept bedacht en uitgewerkt, hij ging vervolgens met een enorme hoeveelheid ideeën naar de digitale tekentafel.

Met elk gesprek werd de kleurplaat leuker, beter en grappiger. Het is precies wat ik zocht. Ideaal voor de jonge doelgroep die de kleurplaat zullen gaan inkleuren en heel passend bij een gerenommeerd bedrijf.

Onze producten staan er mooi op zonder dat het reclame-achtig wordt, de kleurplaat heeft beweging en humor, de aandacht wordt geleid terwijl er leuke details te ontdekken zijn. Zowel jonge als wat oudere kinderen zullen plezier beleven aan het inkleuren. De eerste social media post met de kleurplaat werd lovend ontvangen. Ik verwacht nog veel meer enthousiaste reacties wanneer de geprinte versies verspreid zijn.

Mochten we nog eens interesse hebben in een animatie, tekening, cartoon of kleurplaat dan bel ik Jeroen meteen. De samenwerking was fijn, laagdrempelig en creatief. Hij heeft van te voren wat research gedaan om te zorgen dat hij het bedrijf en onze producten een beetje kende en kwam daardoor op goede ideeën om de kleurplaat nog verder te verbeteren. Ik kan het iedereen aanraden om contact op te nemen met Jeroen voor een tekening of cartoon. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Danitsja Koster

Prima service en prachtige tekeningen

Cartoon voor Boston Hotdogs, American Bulldog "Buster" op de hotdog kar

Jeroen levert een prima service met prachtige tekeningen. Zijn ‘Buster’ is nu het boegbeeld van onze Hotdogs.

John Pleeging
Boston Hotdogs

Geweldige tekenaar, met veel kennis en kunde

Clyde the Guide van Outside Amsterdam

Omdat ik een logo wilde laten maken was ik op zoek naar een digitale tekenaar en werd ik doorverwezen naar Jeroen. Bij Jeroen was ik aan het juiste adres. Wat begon met een logo is uiteindelijk een complete website geworden in de meest leukste vorm die er is. Jeroen zijn kennis en kunde m.b.t. het ontwerpen van tekeningen en websites (ideale combinatie) hebben er voor gezorgd dat dit een super geslaagd project is geworden. Ik ben erg dankbaar voor wat Jeroen aan input en energie heeft gegeven. Hij denkt mee en brengt je stappen verder in de goede richting. Jeroen kan tekenen als de beste en heeft daarnaast een aantal verborgen talenten, die je gaandeweg ontdekt. Het contact verloopt erg prettig en de werksfeer is fijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Johan Alkema

Echt een aanrader

Fluvia Review, zeemeeuw gaat er met emmer vandoor

De samenwerking met jeroen (van Yaroon’s cartoons) gaat heel goed. Samen komen we realtime (via teams) tot een outline van de cartoon die ik voor ogen had. Daarna werkt hij de cartoon af tot een mooi eindproduct. Echt een aanrader.

Albert van der Linde

Een blijver!

Rendier in de wolken, close-up

Wij waren rijkelijk laat met het doorgeven van deze opdracht maar Jeroen van Yaroon’s Cartoons doet het gewoon. Net of hij het zo uit zijn mouw schudt. Hij had maar een paar aanknopingspunten nodig en ging aan de slag. Zeer snel, zeer professioneel en zeker branchegericht met een geweldig resultaat! Wij zijn tevreden en dit zal zeker niet het laatste zijn wat Yaroon’s Cartoons voor ons doet. In onze ogen een blijver!

Heidi Kalkema

nice drawing tutorial

Review from Anna from XP-Pen

XP-Pen Logo

I’m Brand promotion from XP-PEN graphic tablet, and I’m already impressed by Jeroen’s artwork before asking for drawing tutorial. He is always super kind and helpful, even offer more than I asked, so I’m glad to work with him. if you have any request about comics and cartoon, you could trust Yaroon’s cartoons and Jeroen one hundred percent.

Anna

Snelle reactie, denkt mee, erg vriendelijk!

Sinterklaas kleurplaat Bakkerij Klink

Yaroon’s Cartoons heeft zeer snel een prachtige kleurplaat voor ons gemaakt.We zijn ontzettend blij met het snelle en klantvriendelijke contact wat we gehad hebben. Ook heel fijn dat ze mee denken met handige oplossingen.
Zeker een aanrader!

Chantal Pil

Awesome!

Styles van Diamantjewel

Zeer tevreden over het design, ik wilde graag mijn hond in combinatie met een diamant in een cartoon stijl verwerkt hebben. Dat is dan ook zeker weten goed gelukt!
De communicatie was soepel en als er iets aangepast moest worden dan gebeurde dat redelijk snel. Zeker weten een aanrader! ?

Linda Verkuil

knap werk

Airco voor Iedereen Review

Wij zijn super tevreden met de samenwerking met Jeroen van Yaroon’s Cartoons! Eerst en vooral levert hij uitstekend mooi tekenwerk en werkt hij de opdracht uit naar de wensen van de klant.
Ook hebben we veel steun gekregen in de verdeling van onze folder wat voor ons heel dankbaar is omdat wij daar minder kennis van hebben. Het is allemaal eerlijk en correct verlopen!
Ik zou Yaroon’s Cartoons zeker aan iedereen aanraden!

Jasper Raman

One in a million

Cartoon van een gestreste huisarts die zijn veel te drukke wachtkamer inkijkt.

Al sinds hij mijn Kerstkaart ontwierp fan van het werk van Yaroon’s Cartoons dus toen ik zelf een website op wilde gaan zetten meteen hem weer aan het werk gezet.
Hij heeft me overal mee kunnen helpen, het idee wat ik in mijn hoofd had heeft hij feilloos uitgewerkt. Met als resultaat een mooi logo en een zeer strakke website met als grootste eye-catcher een hele grappige geanimeerde cartoon op de homepage!

Linda van den Berg

Beste samenwerking ever!

Review van Kim Schillebeeckx van The Booking Company

Een betere match kon ik me niet inbeelden…
Jeroen wist mijn ideeën perfect te vertalen in een mooie cartoon, logo,….
De beelden kloppen, het verhaal is perfect!

De kindjes zijn zot van Bruno en dat is mede dankzij het geweldige werk van Jeroen!

Nog een ongelooflijk pluspunt, hij antwoordt super snel is super gemotiveerd en betrokken.

Geen enkel negatief Advies!

Klasse! en drukkers wisten me ook te zeggen dat ze voor hen ook perfect werk aangeleverd krijgen.

Kim Schillebeeckx

Zeer creatief, snel en vakkundig

Cartoon voor de Anti-Scooterpartij, gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Ik heb Yaroon’s Cartoons benaderd voor een tekening voor onze verkiezingsposter.
De volgende dag had ik al een eerste schets binnen die ik al erg goed vond.
Daarna kreeg ik een verder uitgewerkte en gekleurde schets en kon ik nog van alles veranderen, dit was allemaal geen enkel probleem.
Nadat deze wijzigingen waren doorgevoerd dacht ik dat de poster al klaar was maar dit bleek nog steeds de schets te zijn en het eindresultaat werd nog vele malen beter. Erg mooi uitgevoerd en humorvol.

Naast de prachtige tekening heeft Jeroen nog even snel een logo gemaakt wat we nog niet hadden en ook de poster opgemaakt. Hij heeft voor ons contact opgenomen met de uitgever en de bestanden druktechnisch perfect aangeleverd voor de verkiezingsborden.
Later heeft hij ook nog onze website gemaakt met een mooie geanimeerde versie van de cartoon op de voorpagina.

Jeroen van Yaroon’s Cartoons denkt erg goed mee en regelt alles. Hij is niet alleen een enorm creatieve cartoontekenaar maar ook een vakman met betrekking tot druktechnische zaken en een handige websitebouwer.
Zeer aanbevelenswaardig!

Wiljo van Bennekum
Anti-Scooterpartij

Uniek!

Ontwerp Logo de Zwerfhondenschool, reviewpagina

Jeroen heeft voor de Zwerfhondenschool een logo gemaakt dat mijn verwachtingen overtrof. Jeroen kan vage gedachten omzetten in concrete schetsen en neemt daarna de tijd om samen door te nemen wat er nog anders en beter kan. Dat heeft ertoe geleid dat het logo precies past bij de visie van de Zwerfhondenschool.

Michel Berendsen

Pleasure Working with Yaroon’s Cartoons

APDT cartoon, een poedel met z'n riem in z'n bek

I am the editor of a quarterly magazine Chronicle of the Dog and we have been using Yaroon’s Cartoons (Dogs Don’t Whisper) for the past year. Jeroen has been so accommodating, even creating a specific cartoon for one of our stories. He has been timely with deadlines and we have enjoyed his sense of humor that shows in the cartoons. For our anniversary issue of the magazine, Jeroen created several original drawings that will be used to highlight our 25th annual conference. He is able to understand what we wanted and the end product was better than we had hoped. I highly recommend Yaroon’s Cartoons and Jeroen!

Devon Sorlie

Zeer hoge tevredenheid!

Beoordeling van Geert Vral van Buhca Building Care

Niet enkel en vriendelijk persoon, maar denk tevens mee na over de gegeven opdracht. Jeroen, echt top!

Geert Vral

Toppertje!!

Klantenreactie van Miranda van Peritas.be

Hele leuke kerstkaart laten ontwerpen.
Je kan je eigen input/idee meegeven voor het opmaken van de kaart, geraak je er zelf niet uit komt Jeroen zeker met een heel fijn idee op de proppen..

Fijne vlotte samenwerken, voldoende mogelijkheid tot overleg zodat we tot een mooi resultaat gekomen zijn waar iedereen gelukkig mee is..
Dank je wel Jeroen!

Miranda

Visueel sterke cartoons die meer zeggen dan duizend woorden.

Salubris folder review; Visueel sterke cartoons die meer zeggen dan duizend woorden.

Salubris logo

Voor onze nieuwe bedrijfsbrochure en website wilden we ons verhaal vertellen aan de hand van sprekende cartoons. Jeroen ging met ons in gesprek en begreep goed waar we naartoe wilden. Resultaat: een reeks visueel sterke en verfrissende cartoons. We ontvingen ook zeer positieve feedback van onze klanten die nu de brochure een ereplaats geven en steevast bijhouden.

Bedankt voor de fijne samenwerking!
Lieve, marketing manager bij Salubris

Lieve Deketelaere

Logo Koning Bal

Review van Sjak de Volder van Mediafox, Logo Koning Bal

Koning Bal is een nieuw concept in de recreatie tak. Men loopt een parcours met een aantal balspellen. Elke baan een ander balspel. Men moet zo weinig mogelijk punten halen. Uniek.
Voor dit nieuwe concept moesten we een sterk visueel logo hebben. Natuurlijk meteen contact opnemen met Yaroon’s. Jeroen heeft maar een half woord nodig om enthousiast te raken en het resultaat is ook precies wat het moet zijn maar dan altijd nog net wat beter. Dat heet topkwaliteit! En dat is wat Yaroon’s levert. Keer op keer. Jeroen is altijd vriendelijk en goedgemutst. Hij benoemt ook direct de belangrijke punten en dat is ook belangrijk. Dus prijs, levertijd of andere belangrijke zaken. Ook dat is belangrijk. Je weet meteen waaraan je toe bent. Je krijgt cartoons van de bovenste plank. Het enige Low Level wat ik van Jeroen ken was de naam van de rockband waar hij ooit zanger van was. En ja Koning Bal (Marcel Meeuwis) was erg blij met het nieuwe logo! Kijk maar eens op koningbal.nl

Sjak de Volder

In één woord geweldig!!

Cartoon Lamb Weston - sustainability programma

Voor onze sustainability programma hebben we samen met Yaroons Cartoons een poster campagne gemaakt voor onze productie plants in Europa. Super leuke meetings gehad met Jeroen. Hij heeft ons goed begeleid om niet te veel uit de bocht te vliegen met de humor ;-). De man weet waar hij over praat!

Marco Dirkse

Waar kunstenaar!

Botjes Fotookes logo ontwerp

Jij gaf mijn website een identiteit met mijn eigen logo, alleen door mijn ideeën op een unieke manier even op papier te krabbelen en er mee aan de slag te gaan.
Supertrots ben ik erop, dank je wel voor jouw magische handen!

Botje

Mooie cartoons voor bewustwordingcampagne

Een kraanmachinist komt bij een defecte kraan uit. - cartoon

Logo Koninklijke Saan BV

Wij hebben Jeroen ingeschakeld om cartoons te maken voor een interne campagne. Via zijn website kregen we al een goede indruk van zijn stijl en de verwachtingen die we hadden na het eerste enthousiaste contact heeft Jeroen meer dan waargemaakt. Mooie cartoons, snel geleverd, tot in de puntjes uitgewerkt zodat het past bij ons bedrijf. Top!

Marijke

Veiligheidscartoons

Safety Steve, de mascotte van Vandersanden

Wij waren op zoek naar een partner om onze veiligheidsregels eens op een andere manier tot bij de medewerkers te krijgen en Yaroon Cartoons is daar SUPER in geslaagd.

Elke cartoon kwam tot stand na een brainstormsessie tussen Yaroon Cartoons en Vandersanden over een welbepaalde veiligheidsregel en de uitwerking hiervan sloeg ons meermaals met verbazing. Mooi, ludiek, grappig,… maar wel steeds met de juiste boodschap om over te brengen.

Wij waren zeer tevreden over de aanpak en het resultaat!

Top gedaan!

Bart Latet

Geweldige stijl

Zotte Lotte als piraat met papegaai illustratie. Tijd voor een piratenfeestje!

Jeroen heeft echt precies geleverd wat ik in mijn gedachten had. De vraag was om een typetje voor kinderen om te zetten naar een cartoon en echt wat een leuke illustraties zijn daar uitgekomen! Speels, kinderlijk maar niet té en het lijkt nog steeds op het personage, super dus.

Persoonlijk vind ik zijn stijl echt geweldig! Er zijn natuurlijk veel verschillende cartoonstijlen, maar die van hem spreekt me echt aan. Ik kan het zo niet aan iets linken, maar het heeft iets van de vroegere Disney cartoons (de 2D tekenfilms) voor mij.

Niet alleen zijn de cartoons datgene wat je verwacht, het contact verloopt ook nog eens zeer soepel. Ik had namelijk ook nog later een opdracht en Yaroon’s Cartoons stond direct weer voor me klaar. Kortom, ik vind Yaroon’s Cartoons echt een aanrader.

Jenske Meijs

Leuke samenwerking, veel gelachen en supersnel resultaat

KVK Review Anna van Haastrecht

Leuke samenwerking, veel gelachen en supersnel resultaat

Anna van Haastrecht

Finishing touch

James, The Finishing Touch

Leuke samenwerking met een super resultaat!
Creatieve ideeën samen met goede service maken het tot een aanrader voor ieder bedrijf of particulier.

Marieke Peters - van Luijn

I love love love how it turned out

Puzzle Dog cartoon

I’m so happy with the cartoon Jeroen made for my business! I have always loved my logo (made by another artist), but I wanted something extra and fun with my dog #PuzzlePuck in it too. I shared my idea with Jeroen and he had an even better idea. The first sketch he made was spot on!
I love love love how it turned out and it will shine on stickers, T-shirts and other swag!
Thank you Jeroen! I know where to find you when I need or want another cartoon

Tessa Savelkoel

Creatief en professioneel

Schets van een gloeilamp en een heleboel zakelijke zaken

Yaroon komt informeel over en beschikt over de kracht om erg goed in te leven in wat de klant drijft en bedoelt. Een fijne businesspartner met verrassende tekeningen.

Ton Willems

Kritisch, oog voor details en streven naar het maximaal haalbare

GiftDigger Review

We wisten in het begin niet wat we van Yaroon’s Cartoons konden verwachten, maar zijn werk sprak ons al aan.

Gaandeweg heeft hij ook voor ons de juiste stappen gezet en laten zien dat hij zijn geld meer dan waard is.

Als eerste opdracht heeft hij een mooie cartoon gemaakt met ons, als eigenaren van GiftDigger.com, erin verwerkt.
Om te beginnen hebben we dit ook gelijk meegenomen voor op de bedrukte reclamewrap op de achterkant van onze bestelwagen,
Naast de komische noot in de cartoon vinden we het een mooie aanvulling en professioneler ogen, dan onze vorige reclamewrap.

De samenwerking met Jeroen van Yaroon’s Cartoons is ons zo goed bevallen, dat je zou kunnen zeggen: “dat het smaakt naar meer” !

 

Giftdigger Cartoon Autosticker

Eric & Diana

Amazing!

Review from Drayton Michaels of Moderndogtraining.com

I was sold on the artwork and the wit of Jeroen right away. What was a pleasant surprise was the expedited communications and the easy work flow when it came to adjusted the cartoon. If you have a statement about dogs and you think a cartoon would help support it and draw attention to your message, look no further Yaroon’s Cartoons is the best option!

Drayton Michaels

(Te) gekke samenwerking!

De Blije Braverd uit het Hersenwerk voor honden boek, een Labradoodle met een bloem in haar bek.

Toen ik met mijn co-writer negen Hersenwerktypes omschreef voor ons boek, kon ik maar één iemand bedenken die deze types kon vormgeven. Inderdaad: Jeroen! We hadden bij elk type wel een hond in gedachten, maar hoe die specifieke eigenschappen dan uitgebeeld moesten worden, was nog een uitdaging. Die uitdaging ging Jeroen graag aan. Met foto’s en karakteromschrijvingen als uitgangspunt plus heel veel korte en lange overlegmomenten kreeg Jeroen grip op onze ideeën. In nauw overleg heeft hij alle types op ludieke wijze een eigen ‘snoet’ en kenmerkende uitstraling gegeven. Jeroen liep met ons op gedurende het hele proces van vormgeving en heeft alle ups and downs rondom het uitgeven van het boek van dichtbij meegemaakt en met zijn heerlijke humor ons geregeld weer moed gegeven. Rots in de branding in het totale creatieve proces was Masja, die letterlijk de kleuren en de lijnen in de gaten hield. Het eindresultaat van deze intensieve samenwerking is ronduit geweldig en heeft absoluut bijgedragen aan het succes van ons boek.

Marleen van Baal

Super ervaring!

Beoordeling van Christel Wouters van Gebr. Bor Transport

Ons idee was een mascotte voor het bedrijf, Geen idee waar te beginnen en wat we zouden willen. Jeroen heeft ons in een paar korte stappen meteen laten zien wat wij wilden. Het perfecte plaatje direct samengesteld. In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van zijn diensten. Super vriendelijk bedankt Jeroen!

Christel Wouters

Top! Top! Top!

Yarasky - Make a Wish limited T-shirt

Logo Yarasky Gaming

Mijn ervaring was perfect. Om geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland gingen wij 24 uur lang live op het internet waarbij mensen konden doneren. 1 Week voor de stream begon kwam ik via mijn vriendin uit bij Yaroon’s Cartoon om een limited design te maken die in het teken stond van de livestream. Letterlijk al het werk werd aan de kant geschoven om binnen 1 week het gehele design af te maken en dat is gelukt. In totaal hebben we ruim 2300 euro opgehaald en dat ook dankzij Jeroen! ^.^

Jan, Yarasky

Een aanrader!

Better together campagne, Noordhoek Kaas Review

Voor onze interne ‘Better Together Campagne’ hebben wij Yaroon’s Cartoons gevraagd om een drietal cartoons te maken. De opdracht werd meteen goed begrepen en wat wij in gedachten hadden, stond al snel op papier. Er werd proactief met de klant meegedacht en inmiddels hebben we de cartoons zelfs op shirts en mokken laten drukken! Op deze manier konden wij gevoelige onderwerpen met een vleugje humor en originaliteit toch bespreekbaar maken. Zeker een aanrader!

 

Eigenaarschap tonen, cartoon 3 uit de Better Together campagne van Noordhoek

Dimphy van Gerven - de Ruiter

Origineel

Innovasi karikatuur

Goede stijl passend bij mij.
Problemen met WP-thema opgepakt.
Ben tevreden.

Dickjan Zijda

Wooofie voor WOOOF

Wooofie, het cartoonfiguurtje wat Yaroon's Cartoons voor Wooof heeft ontworpen.

Jeroen heeft goed werk voor ons afgeleverd. Hij heeft verstand van honden en hondengedrag en dit is terug te zien in het kinderboekje dat hij voor ons gemaakt heeft. Voor ons als hondenvoermerk is dat ontzettend belangrijk! 🙂

Stephanie

Dit is wat je verwacht van een mooie cartoon!

Nutricia / Danone review

Nutricia - Danone Nederland BV

We hebben Yaroon’s cartoons gevraagd om tekeningen te maken voor onze belangrijkste veiligheidsregels binnen Nutricia: de life saving rules. Deze tekeningen werden gebruikt om de lanchering van de life saving rules meer vorm en inhoud te geven. Met de tekeningen beeldden we de regel uit en werd er een slogan aan toegevoegd. De tekening moest een beetje ludiek zijn. Voor het maken van de tekeningen werkte ik samen met Jeroen. Ik heb heel fijn samengewerkt met Jeroen, omdat er altijd goed werd meegedacht tijdens de ontwerp fase en hij mij goed informeerde over de stand van zaken. Hij gaf goede tips en adviezen en had weinig informatie nodig om aan de slag te gaan. Hij had gelijk al een goed beeld van waar ik naartoe wilde met de tekeningen. Daarnaast merkte ik dat hij erg gepassioneerd is in zijn werk. Dat is fijn samenwerken. We keken elke keer weer uit naar de volgende fatastische tekening! Bedankt Yaroon’s Cartoons!

Maarten de Goede

Verfrissend

De E-mailexplosie, een cartoon uit een reeks van 10 voor Wageningen University & Research

Het is erg fijn samenwerken met Jeroen. Superleuke tekeningen die goed bij ons project passen. Zeer professioneel eindresultaat! Ik zou hem direct aanbevelen bij anderen. Ook de communicatie en de afstemming tijdens het project was prima.

Marcella Heijink

Top!

Vakantiecartoon voor social media campagne - Peritas

Wij hebben Yaroon gecontacteerd toen we last-minute een cartoon wilden laten opmaken maar zelf nog geen origineel idee hadden. Na een telefonisch contact waarin we duidelijke informatie kregen, ontvingen we na enkele dagen al een eerste draft. Yaroon kwam zelf met een leuk idee na het bekijken van onze website. Nog enkele dagen later kregen we de volledig afgewerkte versie al in onze mailbox. Origineel, leuk, grappig, zeer scherp, etc. Zeer tevreden van de samenwerking!

Stefanie Goossens

Snel en divers

Character design in opdracht van Boost Collectibles

Boust Group logo

Verschillende projecten gedaan en altijd snel en accuraat! Vooral tof dat Jeroen makkelijk van stijl kan wisselen en meedenkt over het nog beter maken van concepten.

Zeker aan te raden!

Freek de Vrij

Top

Klantenreactie Boost Collectibles

Erg goed werk geleverd op basis van briefing maar ook goed meegedacht.

F de Vrij

Fantastisch en zéér professioneel!

Beschuit met Muisjes logo review

Beschuit met Muisjes logo tekst

Ik heb mijn logo laten maken door Jeroen!
Ik kan niet anders zeggen Fantastisch!
Precies zoals ik het graag wilde met de rijke fantasie,humor en tekenkunst van Jeroen.

Yaroon’s Cartoons is zeer professioneel en behulpzaam. Je kunt alles door hen laten ontwerpen. Van reclamesticker, factuurontwerp, stempel, banner of Multimedia achtergrond, niets is te gek!

Ik blijf vaste klant!

Priscilla Pinxteren

Erg Gaaf!

Voets Regiobank Roosendaal strip voor advertentie

Yaroon gevraagd om een cartoon te maken voor in een tijdschrift dat wij onder onze klanten verspreiden.

Hierbij erg fijn contact gehad. Zowel per mail/bellen/WhatsApp.
Ideeën en uitwerking waren spot-on.
Hierdoor een erg gaaf eindresultaat.

Mocht je twijfelen… zeker gewoon doen!!!

Teun Backx

Wilt u ook een review achterlaten?

Heeft u ook één of meer tekeningen laten maken door Yaroon's Cartoons en wilt u daar graag iets over zeggen, dan kan dat hier!

Uw beoordeling
Uw e-mailadres wordt niet weergegeven op de website.
Vul hier uw websiteadres in indien u een link naar uw site bij uw review wilt plaatsen.

 


 

Hoeveel sterren geeft u Yaroon's Cartoons?

Deze site gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website soepel draait, om te zien welke pagina's het best bezocht worden en... jawel... om te zorgen dat deze cookiebalk werkt! meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten